Ejerforeningen Klintegaarden

Formandens beretning 2006, 19. april 2006.

GENERALFORSAMLING 2006

Beretning vedr. de seneste 12 mdr. og hvad bestyrelsen har af planer indtil næste generalforsamling.

Seneste 12 mdr.

Butiksfacaden er nu færdigrenoveret, og dermed står hele facaden ud mod Skovvejen så flot at det bemærkes af mange – også kommunen, og 2 fra bestyrelsen har på vegne af ejerforeningen været på rådhuset hvor vi fik overrakt et diplom og en check på 3000,-kr. som anerkendelse for det fine resultat. TV og aviser sikrede Klintegaarden god PR. Tillykke herfra til alle i ejerforeningen. De 3000,-kr. har vi besluttet skal gå til vort hyggelige traktement efter generalforsamlingen.

Den sydlige del af gårdhaven er nu næsten færdigrenoveret, og i forbindelse med renoveringen blev et defekt vandrør og el ledning til gård- belysningen udskiftet således der kun er nyt under det renoverede. Der bliver også opsat nye og ekstra cykelstativer, og med denne fornyelse har bestyrelsen på vegne af beboerne et stort ønske om at vi må få en bedre cykel p-kultur til gavn for os alle, men herom vil der snarest tilgå hver lejlighed en skrivelse.

Efter en lang fødsel er det nye nøglesystem nu gennemført, dog undersøger vi i øjeblikket om det er muligt helt at undgå brug af nøgler til div. døre. Det vil betyde at nøgler som måtte eksistere hos nogen som ikke mere har tilknytning til Klintegaarden bliver ubrugelige.

Bygning N er blevet malet, og i forbindelse med en reklamation har Peter Bech-Jensen sikret at taget på N har fået ny belægning, og det er sket uden udgift for ejerforeningen.

I forbindelse med maling af bygning N skulle brøstning mod Langelinie parken også have været malet, men vejret drillede på den tid, så det vil ske her i foråret.

Så blev sagen omkring muren mod Ringgaarden til ende bragt (det tog kun ca. 10 år). Børge Sørensen maler muren når vejret tillader det.

Klintegaardens husorden er blevet revideret, og den nye er udsendt. Den vil også være at finde på Klintegaardens hjemmeside. I den forbindelse vil jeg opfordre alle som har mulighed for at gå på nettet til at tilmelde sig hjemmesiden. Den fungerer godt, der mangler kun nogle detaljer for at være helt oppe at køre. Den er blevet til ved hjælp af Estrid og Nicolay, som for tiden bor i Irland, og som både klare Husavisen og hjemmesiden derfra. I kan tilmelde jer via hjemmesiden og adressen står i husavisen og den nye husorden.

Velvidende at der i Klintegaardens husorden står at der ikke må opsættes paraboler, har bestyrelsen givet en dispensation til radioforretningen P&P, om tilladelse til opsætning af en parabol på elevatortårnet ved opg. H. Bestyrelsen gav tilladelsen fordi det var vigtigt for forretningens drift at kunne modtage TV signaler via parabol. Parabolen er opsat yderst diskret, og vil blive nedtaget for deres regning dersom radioforretningen måtte overgå til andet erhverv.

Parkeringspladser er en mangelvare, og på vegne af Klintegaardens og Trøjborgs beboere har Manfred Kjær kæmpet en heftig brevkamp med kommunen, hvilket har resulteret i at der inden for indeværende år bliver ekstra 30 P-pladser, det sker ved at inddrage p-pladsen ved kirkegården, som så bliver tillagt de bestående p-pladser på hjørnet v/Trøjborgvej.

Bestyrelsen har i samarbejde med Langelinieparken foretaget en skriftlig indsigelse til kommunen vedr. det nye byggeri på nordhavnen, indsigelse gik primært på byggehøjden.

Bestyrelsen har modtaget en opsigelse fra Børge Sørensen gældende pr. 31. dec. 2006. Børge begrunder sin opsigelse med at han til den tid er 62 år og kan gå på efterløn. Bestyrelsen har accepteret opsigelsen, og er gået i gang med arbejdet om få beskrevet Børge´s arbejdsopg., og herefter få ansat en ny til 1. nov.

Grillsæsonen er forhåbentlig ikke langt borte, og bestyrelsen vil derfor i den forbindelse opfordre beboerne til at værne om tagterrasserne idet de er bekostelige at reparere.

Hvad skal der ske det kommende år? Bestyrelsen har ikke de store planer. Vi har igangsat en mindre renovering af toilettet ved gæsteværelserne, hvor der vil blive lagt et nyt terrazzogulv, loftet vil blive sænket og der bliver installeret udluftning med automatik.

Vi vil også arbejde på at få rep. og malet i portene og opsætte anden belysning, og i samme forløb forsøge at gøre vort lille udstillingsvindue mere spændende.

Som nogen måske har hørt eller læst, har beboere på Trøjborg tilsluttet sig Nrgi`s kabelnet, og ca. sept. 2006 er ca. 800 brugere tilsluttet, hvilket skulle svare til omkring 30-40 % af Trøjborgs husstande. Nrgi har nu henvendt sig til Klintegaarden og Langelinieparken med et tilbud om at modtage et tilsvarende tilbud.

Bestyrelsen har haft et møde med Nrgi, og her blev der aftalt at vi her på generalforsamlingen ville orientere om vort møde, og indenfor den kommende uge vil alle så modtage information om hvad de kan tilbyde. Dersom der er en fornuftig tilslutning vil Nrgi foretage oprettelsen uden opretnings omkostninger.

Som vi bedømte tilbuddet var det især internet- hastigheden samt en mulig billigere telefoni på fastnet der var interessant. På TV siden kunne der på sigt tilbydes digital TV. Der vil i mat. være mulighed for at svare ja eller nej på spørgsmålet om man ønsker at tilslutte sig, og dersom Nrgi herefter vurdere tilslutningen som rentabel, vil de vende tilbage og er parat til at tilbyde informationsmøder her i lokalet. Der er noget brochuremat. som kan tages med herfra allerede i dag.

Vi har fået endnu en aktiv gruppe i Klintegaarden som i efteråret tilplantede vore kummer med blomsterløg og roser, så nu glæder vi os til at se resultatet. Tak til Grethe Teglborg og Dorthe Drescher. Dorthe skal have en ekstra tak fordi hun fortsat glæder os med at passe vort lille bibliotek. Der skal også lyde en tak til Estrid og Nicolay for pasning af hjemmesiden og udgivelse af husavisen.

Sluttelig vil jeg også i år sige tak til bestyrelsen for godt spændende samarbejde, til gavn for Klintegaardens Ejerforening.

Bjarne Ravn

April 2006

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net